Ultra prije Ultre aka Ultra Meet: Besplatno rezervirajte ulaznice

ODBROJAVANJE MOŽE KRENUTI

 

Ostalo je točno 6 dana do početka nove ere ULTRA EUROPE festivala. Najvećeg događaja u regiji. Kako znamo ove godine kao i naredne 3 Ultra Europe se preselila na Park Mladeži. Međutim ljubitelji Ultra Europe festivala petu godinu za redom organiziraju ULTRA MEET party.

Official: The Full UltraMeet Aftermovie

Here it is, the full 2018 UltraMeet aftermovie.

Gepostet von UltraMeet am Mittwoch, 13. Februar 2019


Ove godine ipak je zainteresiranost veća kako domaćih tako i stranih snaga elektronske glazbe. Sam početak ove priče koja se dogodila na Ultri 2014 da sljedećih godina krenu sa okupljanjem ljubitelja elektronske glazbe su Adam, Sabrina, Karla i Roben.
Sastali su se da bi izgradili tradiciju Meet Ultraša – Ultra prije Ultre. Ove godine nam donose mnoštvo noviteta kako od pozornica tako i headlinera. Saznajemo od organizatora da će ove godine pozornica biti duplo veča nego što je to bilo prijašnjih godina uz specijalne efekte vatre, naravno dim i svjetlosni efekti. Dobra zabava je zagarantirana jer prošla godina je brojila više od 3000 partijanera, a ovom prilikom Vas pozivamo da se pridružite u što većem broju jer će zasigurno biti nezboravan party.
Sve novitete možete pratiti na službenoj FACEBOOK stranici ultra meet.
Club Zenta bit će domačin Ultra Meet party-a. 11. srpnja od 22 sata do 6 sati ujutro.
VIP Rezervacije na upit.
Ulaznice možete BESPLATNO rezervirati na www.ultrameetparty.com

Komentari