ULTRA EUROPE 2020 – Od danas u prodaji ulaznice za osmo festivalsko izdanje

Nikada nije dovoljno rano krenuti s pripremama za putovanja i provode koje najviše volimo i iščekujemo. Mladima diljem svijeta na vrhu ljestvice svakako je jedinstveni destinacijski festival ULTRA Europe koji će se u Splitu održati od 10. do 12. srpnja 2020. godine. Važno je odabrati pravo društvo i odvažne stylinge, ali prije nego se krene s pakiranjem kofera treba osigurati ono najvažnije, a to su festivalske ulaznice. Prodaja započinje danas, točno u 13 sati, putem službene stranice https://ultraeurope.com/tickets/festival/, a nakon što ulaznice stignu na kućnu adresu kreće pravo odbrojavanje! Ostalo je točno 277 dana do najuzbudljivijeg i najluđeg ljetnog provoda, a što sve organizatori spremaju za novo izdanje na splitskom stadionu Park Mladeži otkrit će u narednim mjesecima.

Sedmo izdanje upisalo je svog milijuntog posjetitelja, više od 150.000 posjetitelja iz 143 zemlje svijeta. Tijekom sedam dana družili su se u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, u društvu najpoznatijih imena svjetske elektroničke glazbe. Njihov veličanstveni povratak kao i druga brojna iznenađenja spremaju se i ove godine za sve one koje svoje ulaznice osiguraju na vrijeme. Danas će ih po najpovoljnijoj cijeni moći kupiti svi one koji su se prethodno registrirali, a uz kupljene ulaznice ti će korisnici na poklon dobiti i ULTRA Europe majicu. Osim trodnevnih i VIP ulaznica za Park Mladeži i ove će godine biti moguće kupiti posebne Destination ULTRA Europe i RESISTANCE Croatia ulaznice.

Posljednje su godine posebno popularne bile RESISTANCE Croatia ulaznice koje posjetiteljima omogućuju uživanje u čak šest dana glazbe koja se krije iz ovog brenda. Dovoljno je spomenuti Carla Coxa, Marca Carolu, Macea Plexa, Martinez Brothers, Luciana, Setha Troxlera ili Loco Dice i svi poznavatelji ovog glazbenog žanra znaju da ih očekuje provod koji je teško opisati riječima. Ove ulaznice, koje se mogu osigurati po cijeni od 349 eura, vode na ULTRA Europe Opening Party, trodnevni ULTRA Europe Music Festival u Splitu, ULTRA Hvar, Resistance Hvar te završni party Resistance Vis koji uključuje i svečanu večeru u tvrđavi Fort George. Tijekom splitskog dijela festivala vlasnike ovih ulaznica očekuje i dodatna pogodnost – poseban i osigurani prostor na pozornici Resistance kako bi nesmetano mogli uživati u glazbi svojih omiljenih izvođača.

Potpuno ULTRA iskustvo, koje predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri čarobne lokacije i deset jedinstvenih party stanica, omogućuju Destination ULTRA Europe ulaznice, a od danas mogu osigurati po cijeni od 349 eura. Ulaznice će, osim na tri festivalska dana na splitskom stadionu Park Mladeži, voditi i na ULTRA Europe Opening Party, ULTRA Brač, ULTRA Hvar, Resistance Hvar te party Resistance Vis.

Za sve one koji će na osmo izdanje festivala doći u društvu prijatelja omogućena je kupnja grupnih ulaznica pa će na 5 kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Organizatori su najavili i mogućnost otplate u ratama, a više informacija sanzat će se u narednim danima. Pogodnosti očekuju i vlasnike ULTRA Passporta, prvog međunarodnog sustava lojalnosti kupaca za glazbene festivale koji i dalje raste s više od pola milijuna korisnika.

Ulaznice se mogu osigurati na internetskoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/, a sve ostale informacije o festivalu, osim na službenoj stranici, mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

OSIGURAJTE SVOJE ULAZNICE ZA FESTIVAL ULTRA EUROPE 2020

GA ULAZNICE 

GA trodnevne ulaznice + ULTRA Europe majica (samo za registirane) – 149

Svi ostali – 159

VIP ULAZNICE

VIP trodnevne ulaznice + ULTRA Europe majica (samo za registirane) – 379

Svi ostali – 389

VIP jednodnevne ulaznice + ULTRA Europe majica (samo za registirane) – 149

Svi ostali – 159

DESTINATION ULTRA EUROPE ULAZNICE

Destination ULTRA Europe ulaznice (samo za registrirane) – 349

Svi ostali – 369

7 dana smještaj i GA ulaznica za sve Destination ULTRA Europe partyje

(samo za registrirane) – 1,529 €

Svi ostali: 1,569 €

RESISTANCE CROATIA ULAZNICE

Resistance Croatia ulaznice (6 dana + večera na Visu) – 349

Svi ostali – 369 €

7 dana smještaj i GA ulaznice za sve Resistance partyje

Samo za registrirane – 1,529 €

Svi ostali – 1,569 €

O ULTRA WORLDWIDE™

ULTRA WORLDWIDE™ je međunarodni brend vodećeg svjetskog događanja elektroničke glazbe, ULTRA Music Festivala®. Brend ULTRA osnovao je 1997. godine izvršni producent, predsjednik i CEO Russell Faibisch koji je počeo organizirati glazbena događanja u južnoj Floridi što je dovelo do organiziranja prvog izdanja ULTRA Music Festivala 1999. godine na pješčanoj plaži u Miamiju.  

S jedinstvenom i kreativnom vizijom te organskim rastom temeljenim na iskrenoj ljubavi prema glazbi, izvođačima i obožavateljima, brendovi ULTRA i ULTRA Worldwide™ predstavljaju ne samo najveći i najuspješniji svjetski neovisni brend festivala elektroničke glazbe, već i festival koji se održava u najviše zemalja svijeta. Organizatori bez prestanka nastavljaju prenositi iskustva najpoznatijeg festivala iz Miamija u sve veći broj destinacija te Ultranautima diljem svijeta. 

U posljednjih 20 godina tisuće svjetskih DJ-a, producenata i bendova oduševljavali su obožavatelje svojim sjajnim nastupima uživo na festivalima ULTRA u Argentini, Australiji, Baliju, Brazilu, Čileu, Hrvatskoj, Ibizi, Japanu, Koreji, Singapuru, Južnoj Africi te naravno u Miamiju, kao i na događanjima ROAD TO ULTRA u Boliviji, Čileu, Kolumbiji, Japanu, Koreji, Makau, Paragvaju, Peruu, Filipinima, Puerto Ricu, Tajvanu, Tajlandu i u SAD-u. Svako novo globalno izdanje temelji se na istom uspješnom receptu koji je do posljednjeg detalja usavršen tijekom posljednjih 20 godina u Miamiju, a koji kombinira nastupe brojnih talenata elektroničke glazbe s najnaprednijom festivalskom produkcijom na svijetu.

ULTRA brendovi su prvi uveli revolucionarni online prijenos uživo, “ULTRA LIVE” (s više od 650 milijuna prijenosa uživo i pogledanih snimaka setova s festivala ULTRA Miami, počevši od 2013. godine) i audio prijenosom putem platforme „UMF RADIO“ (povezane s FM Radijem u više od 62 zemlje s dosegom od 22 milijuna slušatelja tjedno). Također, suradnja UMF FILMS s FINAL KID zaslužna je za neke od vizualno najdojmljivijih festivalskih video uradaka koji ostavljaju, uključujući i dokumentarni film naziva CAN U FEEL IT™  u kojem je prikazana sva čarolija dance glazbe.

O TVRTKI MPG Live

Tvrtka MPG osnovana je 1997. u Zagrebu, kao prva agencija u regiji specijalizirana za evente i promociju, s uredima u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji sa stručnim timom koji broji više od 350 stalnih zaposlenika. 2004. godine tvrtka MPG se širi osnivajući specijaliziranu tvrtku MPG Live koja organizira te promovira najveća glazbena događanja u regiji garantirajući najviše globalne standarde i vrhunsku produkciju poput festivala MTV Summerblast, Umagination, Big Beach, koncerata Justina Biebera, Stinga, Will Smitha i Simple Mindsa. MPG Live je od 27.04. 2017. ekskluzivni organizator i promotor festivala ULTRA EUROPE koji se u svom osmom izdanju održava u Splitu od 10. do 12. srpnja 2020. godine.

Komentari