POPULARNA BRAZILSKA PJEVAČICA ANITTA PROVELA JE VIKEND NA NAJSUNČANIJEM OTOKU NA JADRANU

Da je Hvar jedna od najljepših destinacija na Jadranu dokazuje i posjet mnogobrojnih svjetski poznatih lica koja su kroz godine ljetnu sezonu provele upravo na ovom čarobnom otoku. Ni ovog ljeta velike zvijezde nisu zaobišle svoju omiljenu destinaciju koja se osim po nenadmašnoj prirodi ističe i bogatim noćnim životom. Ovog vikenda otok Hvar posjetila je popularna brazilska pjevačica Anitta koja je petak popodne uživala u vrhunskoj ponudi koktela i ritmovima popularnog hrvatsko-slovenskog DJ dvojca VANILLAZ u poznatom Carpe Diem Beach klubu u Stipanskoj uvali.

Anitta je na Hvar pristigla u društvu najbližih prijatelja, a čim su stigli na otok uputili su se prema Stipanskoj uvali, točnije Carpe Diem Beach-u gdje se atraktivna brazilka rado fotografirala s bar menadžerom Lukom Pofukom, a potom je i zaplesala s ostalim gošćama kluba. Da je DJ duo VANILLAZ oduševio pjevačicu, pokazala je i činjenica da se odlučila vratiti na Paklene otoke i u subotu kada su VANILLAZ nastupili na main stageu luksuznog hvarskog kluba.

Osim Anitte, ovog vikenda Carpe Diem Beach posjetila su i poznata hrvatska imena poput glumice Ornele Vištice i nogometnog reprezentativca Filipa Krovinovića, a kolegi sportašu pridružio se i Dontaye Dominic Draper.

Larissa de Macedo Machado, poznata pod pseudonimom Anitta, brazilska je pjevačica, tekstopisac i glumica, dobitnica 5 MTV Europe Music Awards nagrada za najboljeg brazilskog izvođača, te je ujedno i proglašena za jednu od najutjecajnijih influencera s celebrity scene od strane svjetski poznatog Billboarda.


VANILLAZ su hrvatsko-slovenska DJ senzacija koja su kroz svoje godine postaja nastupili na brojnim velikim festivalima kao što su Ultra Europe, Kingsday, Miami Music Week ili Ultra Korea. Vanillaz su početkom godine potpisali ugovor o dugoročnoj suradnji sa švedskom agencijom Snowman koja sada vodi njihovu karijeru. Momci su se u ožujku vratili s turneje po Skandinaviji, a u vrijeme svjetskog lockdowna održali su nekoliko virtualnih koncerata, pokrenuli su i svoj radio show Vanguard Sessions koji se trenutno emitira na 5 radio postaja diljem regije i nastupili su na svjetskom virtualnom festivalu ‘1001Tracklists Stay at Home Sessions’.

Carpe Diem Beach Croatia inačica je najpopularnijeg ljetnog odredišta za jahtaše, Carpe Diem-a na Hvaru. Luksuzan klub svoje temelje postavio je u Stipanskoj, jednoj od najljepših uvala Paklenih otoka koja se ističe po kristalno čistom moru i očaravajućom netaknutom prirodom. Na više od 3.000 metara kvadratnih, posjetitelji mogu uživati u brojnim aktivnostima poput vodenih sportova i Thai masaži. Neodoljivi pogled na Jadran i čarobni zalasci sunca ostavit će bez daha baš svakog posjetitelja, a u njemu mogu uživati opuštajući se u udobnim ležaljkama i baldehinima ispijajući svoj omiljen koktel s potpisom popularnog kluba. Carpe Diem Beach ističe se i po bogatoj gastronomskoj ponudi među kojom se nalaze brojni riblji i mesni specijaliteti. U večernjim satima gostima kluba osiguran je nezaboravan provod uz često i svjetski poznate DJ zvijezde poput Jonas Blue-a, Solomuna, Roger Sancheza, Franky Rizarda i ostalih koji su kroz godine zabavljali publiku Carpe Diem Beacha čime se ovaj klub popeo na ljestvicu TOP 10 svjetskih beach clubbing destinacija.

Komentari