PRESTIŽNI LJETNI WHITE PARTY VRHUNAC JE LJETNE SEZONE U DALMACIJI

LJETNI WHITE PARTY VRHUNAC JE MAKARSKE LJETNE SEZONE

 

Prestižni ljetni White party ovog će se vikenda ponovno održati u Makarskoj. Jedno od najatraktivnijih dijelova Dalmacije – Makarska rivijera svako ljeto iznova potvrđuje status najpoželjnije ljetne destinacije. Osim uživanja u brojnim prekrasnim plažama i uvalama okruženim kristalno čistim jadranskim morem, koje su postale i najprepoznatljiviji znak Makarske rivijere, upravo aktivan noćni život Makarsku je uvrstio kao jednu od vodećih i omiljenih ljetnih destinacija. Vrhunac ovoljetnih provoda najpoznatijeg makarskog kluba Makarana Beach Club očekuje nas u subotu, 3.kolovoza kada će se održati tematski White party. Obavezni dress code za ovaj događaj je bijela odjeća, ona varira naravno o sezoni u kojoj se party održava, a za makarski rezervirajte ljetne komade koji će se izvrsno uklopiti uz kulisu jadranskog mora koje se nalazi tik uz sam klub.

Jedan od prvih White party-a održan je davne 1974. kojem je domaćin bio vlasnik čikaške tvrtke Chuck Renslow kako bi proslavio svoj rođendan i zahvalio se njegovim pokroviteljima. Party je zatim održan sljedećih 36 godina do 2010. godine. Najveći White party održan je 1979. na Navy Pieru s 5.000 sudionika. Najpoznatiji White partiji u naše su vrijeme oni Puff Daddya koji su se održavali po Azurnoj obali uz obilje glamura i svjetskih zvijezda, a svi su bili odjeveni u sve ili gotovo sve bijelo. Također, od uređenja interijera i eksterijera, pa sve do najsitnijih detalja pratilo je temu bjeline.

 

Makarski White party bit će posebno začinjen nastupom svjetskih performera te vrhunskom produkcijom i samim uređenjem kluba. Makarana je proteklih godina postala popularno odredište brojnih Hrvata ali i turista iz cijelog svijeta. Ovaj dnevni lounge bar i klub prostire se na nekoliko stotina metara kvadratnih, a svojim uređenjem izvrsno se uklapa u okolni prostor tik uz Jadransko more. Velika ljuljačka na prekrasnoj, osvježenoj terasi nova je atrakcija za fotografiranja ovog ljeta dok su drvene ležaljke i luft fotelje nezaobilazna kulisa za predah od morskih aktivnosti.

Komentari